У Росії 8 мільйонів людей мають дохід нижче 7 тисяч рублів, а це на українські гроші близько 2,5 тисяч гривень. Це життя в злиднях, життя в тілогрійці, життя з продірявленим цинковим відром, життя на одних тільки хлібі і картоплі, життя з рідкісними покупками найдешевших сосисок, тому що вони розкіш. В Україні це давно не проблема, от і не дивно, що мародерство російської армії набуває жахливих масштабів.

Українські спецслужби постійно перехоплюють розмови про те, що майже всі солдати РФ постійно грабують українців на захоплених територіях. При цьому вони виносять абсолютно все: від трусів до килимів і плитки, яку збивають з фасадів будинків.

Так, в одному з останніх перехоплених СБУ розмов, Російський загарбник похвалився дружині, що накрав для неї з Українського дому "косметики, кросівки фірмові і якісних футболок". При цьому жінка попросила ще знайти ноутбук і спортивний костюм. Про це написала Українська правда.

Загарбник Андрій: "Та тут все сумками тягнуть, була б мене можливість - я б і ноутбук забрав, але можна маленько спалити".

Дружина окупанта: "А так уяви, Софія піде вчитися – їй ноутбук то теж потрібен, бл*дь".

З розмови стає зрозуміло, що мешканці будинку, який він пограбував, жили дуже добре, так як ремонт у них гарний, всі речі якісні, вони пили вітаміни "дорогі", і навіть мали сауну, в якій окупанти "паряться вже другий день".

По всій видимості російські загарбники зайшли в будинок спортсменів, так як він зазначив, що дуже багато в будинку спортивного дорогого одягу.

Загарбник Андрій: " Ну, тут спортивна сім'я така живе, я вітамінів набрав дорогих, нові Футбольні майки і хокейні. Кросівки жіночі, ну вони NB, вони фірмові, тут все таке. 38 Розмір. Вони взагалі Класні. Тут речі якісні, звичайно. Я офігів, коли зайшов в кімнату".

Дружина окупанта: "Прикинь, як вони жили-так? І як ми живемо. Ось за це і б'ються. Вони кажуть:"ми нормально жили, це ви сюди прийшли".

Читайте також: