Російський артист Сергій Безруков завжди говорив, що свідомо висловлює прихильність Путіну і його політиці щодо України. 7 березня він відвідав так звані республіки" ДНР "і"ЛНР "з виставою для дітей" Маленький принц " і свою театральну виставу почав з того, що похвалив російську армію, яка вбиває в Україні мирних жителів і руйнує українські міста і села.

Так, звертаючись до глядачів зі сцени, він заявив, що хоче підтримати батьків, братів і чоловіків, які сьогодні в Україні "борються за безпеку" росіян. Зокрема, артист підтримав військових з РФ, які вбивають мирних українців і руйнують міста.

При цьому черговий " рупор Кремля "сказав, що він і далі залишається поза політикою і просто продовжує робити свою роботу – "підтримує моральний дух і допомагає зберегти в собі людину".

А днями Безруков розмістив ролик у своєму Telegram-каналі на підтримку так званої "спецоперації" в Україні. Він зачитав вірш Пушкіна "наклепникам Росії", де автор закликав Захід не втручатися в" домашню суперечку слов'ян "і пригрозив, що"озлоблені сини України полягуть на російських полях".

Український шоумен і продюсер Олексій Потапенко (Потап) не зміг залишити слова російського артиста без відповіді. Розлючений Потап відповів Сергію потужним віршем, який написав сам. У ньому Виконавець підкреслив, що росіяни – вороги українського народу і нагадав про "безруких і безногих" солдатів РФ.

Пост з'явився на сторінці зірки в Instagram.

У коментарях зіркові колеги артиста висловили свою підтримку автору.

З повним текстом вірша можна ознайомитися нижче:

Є місце і в полях Росії

Серед нечужих вам трун

Сергію, за кого всіх тримаєш?

За лохів?

Адже пачками везуть, Безруків,

І без ніг, і без голів

Твоїх же одноплемінників, Сережа,

Яких всі тут тримають за лохів

Я розумію, що цитата, що це класика, мабуть

Сергійко, Слухай-но Потапа, ти це діло, Сірий, кинь

З тих племен, що складається Росія,

Ваш Путін кинув до нас орду

І думали, що ми безсилі

Сергійко, всі вони в пеклі

Сергійко, на своїй землі битися

Не на сусіда нападати

Не знаєте ви це, братці,

Ой, бл * ть, не братці, твою матір

Як міг я так обмовитися

Ви нам не брати, а вороги

І російський воїн, якщо повернеться,

Вже без рук, без очей і без ноги.

Читайте також: