Популярний телеведучий Олексій Суханов, який відомий за програмою "Говорить Україна", прийняв рішення стати на захист України від путінського вторгнення.

Телеведучий повідомив, що вже написав заяву, підписав контракт зі Збройними силами і очікує подальших вказівок. До слова, Суханов отримав український паспорт всього пару місяців тому.

Як повідомляє УНІАН, журналіст до 2014 року жив і працював у Росії. Проте події 2014 року змусили його покинути батьківщину. Для подальшого життя він вибрав Україну, адже "гордий жити в одній країні з мужніми і незалежними людьми".

"Україна сьогодні є символом не тільки честі, а й мужньої боротьби за своє майбутнє. За право на вільний вибір, якою буде Україна, куди буде рухатися, і як буде жити. Мені хочеться, щоб кожен з нас дивлячись на те, що робить український народ, як він відчайдушно бореться за своє право, запитав себе: а на скільки здатні бути мужніми і принциповими ми?

Не просто так гинуть наші солдати, добровольці, все заради того, щоб кожен з нас раз і назавжди зрозумів, наскільки важлива свобода, незалежність, принципова позиція і відстоювання її, від найменших деталей до важливих державних моментів. Заради цього і гинуть, на жаль, не тільки солдати, а й мирне населення, в тому числі і діти", - зазначив Суханов.

Читайте також:

Почалося: Путіна вже просять вторгнутися в Польщу і країни Балтії.

Коли буде ядерний удар: Медведєв назвав 4 випадки.

Переодягаються в цивільне і біжать: війська Путіна кидають техніку і не підкоряються наказам.