У мережі поділилися рецептом ситного закарпатського борщу.
У 2 літри води кидаємо кілька шматочків м'яса (приблизно пів кг свинини), кілька лаврових листів, і починаємо все це варити десь протягом години. Не забудьте за цей час кілька разів зібрати з води піну і посолити її.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися
Тим часом подрібнюємо квашену капусту і починаємо її гасити до рум'яності. Потім вливаємо трохи бульйону і під кришкою продовжуємо тушкувати до готовності. Також робимо в окремій сковороді зажарку з середньої цибулини і невеликої морквинки.
Нарізаємо картоплю і додаємо її до м'яса в каструлю. А ось в сковороду з капустою кидаємо зажарку. Промиваємо пшоно.
Тепер виймаємо м'ясо і замість нього додаємо до картоплі пшоно, зажарку, тушковану квашену капусту.
Хвилин 15 нехай це ще все провариться, а потім ще 15 хвилин вже з м'ясом. Таким чином виходить смачний закарпатський білий борщ, який ще часто називають капусником або просто борщ з кислої капусти і пшона.
Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі поділилися забутим рецептом соковитих котлет з вівсянки.
Також наш портал повідомляв, що у мережі розповіли, як зробити соковиті голубці з картоплею і сметаною.
Нагадуємо, що у мережі розповіли, як зробити домашню варену ковбасу з курятини. Старий рецепт.