У мережі з'явилася інформація про те, які українські банки видаватимуть державну допомогу

Не так давно президент України Володимир Зеленський заявив про те, що всі українці, які внаслідок початку російського вторгнення позбулися роботи, отримають від держави компенсацію в розмірі 6,5 тисяч гривень. Інформаційний портал "Апостроф"розповів про те, у відділеннях яких банків українці зможуть отримати належні їм гроші.

Так, повідомляється, що в рамках програми "єПідтримка" українці зможуть отримати допомогу від держави у відділеннях таких фінансових установ як "ПриватБанк", "Ощадбанк", "А-Банк", "Альфа-Банк", "Monobank", "Укргазбанк", "Банк Схід", "ПУМБ", "Raiffeisen Bank", "IdeaBank" і "izibank".

Варто відзначити, що ці виплати зможуть отримати навіть ті українці, які ще не отримали повний курс щеплень проти коронавірусної інфекції.

Для того, щоб отримати гроші, українцям необхідно авторизуватися в державному додатку і вибрати в списку послуг "єПідтримка". Далі потрібно вибрати або прив'язати банківську карту одного з перерахованих вище банків, для того щоб на неї були отримані кошти.

Далі потрібно натиснути на кнопку" Отримати допомогу " і очікувати, коли кошти надійдуть на рахунок. В уряді зазначають, що в програмі нарахування коштів взяли участь всі фінансові установи, які вже були підключені до "єПідтримка".

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі з'явилося відео допиту полоненого російського пілота.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські війська почали бомбити українські церкви.

Також "Hyser" писав, що стало відомо, про що Україна і Росія домовилися на третьому раунді переговорів.