Дванадцятий день поспіль українці героїчно протистоять натиску російських військових. Так, за неповні 11 днів опору ЗСУ вдалося знешкодити до 46 тисяч російських окупантів - йдеться про вбитих, поранених і полонених. Боляче, що втрати є і з українського боку.

Так, у понеділок, 7 березня, під час запеклого бою з російською армією загинув екс-нардеп від "Свободи" Олександр Марченко. Це сталося в Пущі-Водиці. Чоловікові було 57 років.

Про це на своїй сторінці в Fаcebook написавши лідер націоналістичної партії "Свобода", народний депутат України III, IV і VII скликань Олег Тягнибок.

"У битві з окупантами в Пущі Водиці брав участь ветеран московсько-української війни, офіцер, народний депутат України VIII скликання від ВО "Свобода" Олександр Марченко. Вічна пам'ять і слава Герою! Смерть ворогам", - йдеться в повідомленні.

Він також пообіцяв, що Україна помститься за смерть Марченка.

Зазначимо, що Олександр Марченко не вперше взявся за зброю для захисту України. Так, Раніше він був учасником комбатантського об'єднання "Легіон Свободи", а в 2014 році став бійцем 72-ї бригади.

Відомо, що 10 серпня 2014 в результаті обстрілу українських позицій системою "Смерч" Марченко був поранений під червоним променем. Однак чоловік не зупинився у своєму бажанні помогат в гарячих точках і в травні 2015 року журналіст телеканалу "Інтер" Роман Бочкала випадково натрапив на Олександра Марченка в зоні АТО, де той працював на екскаваторі, облаштовуючи на передовій укріпрайон.

Що ж стосується життя на громадянці, то Олександр Марченко жив у місті Біла Церква, Київської області і був не тільки політичним діячем, а й українським підприємцем, а саме генеральним директором ТДВ "Білоцерківський кар'єр".

Також він обіймав свого часу посади голови підкомітету з питань будівництва та архітектури Комітету Верховної Ради України з будівництва, містобудування та житлово-комунального господарства.

Раніше Hyser писав, що Міністр оборони України Олексій Резніков заявив про зміну плану дій РФ на десятий день війни.

Також наш портал повідомляв, що у Росії на кладовищах вже вириті сотні свіжих могил.

Нагадавши, відомий російський олігарх звів рахунки з життям.