Але його музична кар'єра почалася ще в юнацькі роки, після того, як він потрапив у поле зору заповзятливого шоу-бізнесового діяча Андрія Разіна, Юрій Шатун став кумиром мільйонів жіночих сердець.

Юрій Шатунов був вихованцем Оренбурзького дитячого будинку, в якому працював композитор Сергій Кузнєцов. У 1986 році вони створили групу "Ласковый май" і давали виступ в рамках міських заходів. Одного разу касета із записом пісень групи "Ласковый май" виявилася у Андрія Разіна, в той час успішно видавав себе за племінника Михайла Горбачова. Він зрозумів, що юне обдарування може домогтися Всесоюзної популярності і запропонував Шатунову співпрацю, яке в підсумку переросло в міцну дружбу, а потім у люту ворожнечу.

Група "Ласкавый май" називали першим бойфрендом в Радянському Союзу, а Юрій Шатунов був сиротою з вражаючими гонорарами і визнанням багатомільйонної аудиторії. Коли він виходив на сцену і тонким хлоп'ячим голосом співав невигадливі композиції - публіка буквально ридала, а жіноча половина готова була накинутися на хлопця прямо під час концерту. Пройшли роки, Шатунов давно пішов у сольне плавання і навіть відкрив у Німеччині звукозаписну студію, але фанати як і раніше з трепетом і ностальгією слухають хіти в його виконанні, згадуючи свою юність.

У мережі гуляє багато фотографій молодого Юрія Шатунова, які продовжують терзати серця прихильниць, які згадують свою молодість і першу закоханість в зірку.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що за Аліну Паш заступився український бізнесмен.

Нагадуємо, що Ольга Сумська показала архівні фото 30-річної давності.

Також портал Hyser інформував, що Настя Каменських показала соковиті фото в купальнику.