На українсько-російському кордоні Росія активно нарощує свої війська, що створює серйозну загрозу повномасштабного вторгнення російської армії на територію України.

Якщо таке станеться, Росія навряд чи буде бомбити Київ та інші стратегічні об'єкти, пишуть "Факти". Однак ракетний удар вони можуть зробити українським військовослужбовцям, які базуються на території Донбасу.

Військовий експерт, глава "Українського мілітарного порталу" Тарас Чмут впевнений, що "ніхто не буде бомбити Київ як у Другу світову".

Щоб противник міг захопити українську територію або примушувати країну до політичних поступок, йому, перш за все, необхідно знешкодити наші війська. Тому необхідно в першу чергу захищати їх за допомогою зенітно-ракетних комплексів.

Наразі Київ просить допомоги від американських партнерів у питанні "безпечного неба".

На початку грудня делегація американських військових прибула в Україну з метою вивчення питання надійності захисту українського неба. Після того, як вони досліджують дане питання, вони зроблять висновки стосовно військово-технічної допомоги Україні.

Раніше Hyser писав про те, що президент України Володимир Зеленський поділився своїм баченням майбутнього окупованих районів Донецької та Луганської областей, а також анексованого Криму.

Також Hyser повідомляв, що Карпатська мольфарка розповіла про майбутнє України.

Нагадаємо, що у Зеленського кинули виклик Путіну.