У своєму Telegram представники полку «Азов» повідомили, що 25 вересня в Урзуфі відбулася церемонія пошани пам’яті полеглих бійців.

У публікації зазначається, що такі церемонії полк «Азов» проводить щороку – біля кургану з трьома мечами в Урзуфі. Зокрема цього року, підкреслюється, пройшла вже сьома така містерія пам’яті полеглих бійців. «Особовий склад підрозділу, родичі, друзі наших полеглих, ветерани та небайдужі українці прибули, аби вшанувати азовців», - розповідають представники полку «Азов».

Також вони акцентують на важливості проведення таких заходів: це знак пошани усіх тих, хто не повернувся з фронту, захищаючи свою державу. «Пам’ять про загиблих бійців – це святе для нас», - підкреслюється на сайті.

Представники полку «Азов» розповідають детальніше про тих, кого вшановують на церемонії: це їхні побратими, які не повернулися з війни, які безвісти пропали і трагічно загинули – їхню пам’ять вони і вшановують. «Найкраща шана, яку ми можемо віддати полеглим на цій неоголошеній війні, – перемога над ворогом та повернення наших земель, окроплених кров’ю Героїв», - підкреслюють вони.

Як повідомляв Hyser, Білецький заявив, що перемога в суді над Кивою та «Страна.ua» - це перемога над агентами РФ.

Також Hyser писав про те, що Нацкорпус заявив, що на відкритий вишкіл 2 жовтня можна йти з будь-якою підготовкою.