Представники Національного Корпусу запрошують усіх на відкритий вишкіл «Тотальний опір», який відбудеться в Києві 2 жовтня. Деталі – на їхньому офіційному сайті.

У публікації підкреслюється, що українцям залишається покладатися на самих лише себе. «Сьогоднішня влада не робить нічого, аби країна була готовою зустріти ворога, а українці не боялись повномасштабного наступу Росії», - заявляють представники Нацкорпусу. Зокрема, вони акцентують на ситуації, яка останнім часом складається у світі: це і Північний потік-2, і військові навчання у сусідній Білорусі – все це виглядає небезпечно для України.

А відтак, зазначається на сайті, держава повинна бути готовою до будь-чого, зокрема і до розгортання повномасштабної війни з РФ. «Запрошуємо всіх охочих взяти участь у відкритому вишколі, що відбудеться в суботу, 2 жовтня, на території заводу «Атек» (проспект Перемоги, 83) за ініціативи Андрія Білецького», - повідомляють представники Нацкорпусу.

У Telegram вони детально розписали програму цього заходу: від збору о 10:00 і до фінального шикування о 18:00. Загалом програма виглядає так: о 10:30 відбудеться розподіл учасників на 6 груп, вони познайомляться з інструкторами і їх розведуть на контрольні точки; у період з 11:00 до 13:00 пройде 2 кола занять, а після перерви на обід, з 14:00 і до 18:00 - ще 4 кола занять.

У публікації також акцентується на тому, що учасники можуть мати будь-який рівень підготовки, потрібно лише зареєструватися у спеціальній формі, перейшовши за посиланням на сайті. «У програмі заняття з тактики, медицини, ножового бою, тренування на смузі перешкод та знайомство зі зброєю й екіпіруванням, а також тематичні фотозони», - додають представники Нацкорпусу.

Як повідомляв Hyser, дата розгляду апеляцій щодо справ черкаських ветеранів змінилася.

Також Hyser писав про те, що Жорін розповів, як ув’язнюють ветеранів.