Представники партії «Держава» приєдналися до акції протесту, яку організували біля будівлі Верховної Ради ветерани силових структур на чолі з організацією «Офіцерський корпус». На мітингу виступив лідер партії Дмитро Василець.

Про це повідомляється на сайті «Держави».

«Нам потрібно консолідувати суспільство, щоб захистити соціальні гарантії для всіх категорій громадян, чиї права притискає олігархічний режим. Цей режим навмисно розколює суспільство за різними ознаками – мовною, релігійною та багатьома іншими. Йому потрібно, щоб ми опинилися по різні боки барикад. Спочатку відібрали пільги та соціальні гарантії у малозабезпечених пенсіонерів, потім у ліквідаторів Чорнобильської аварії, потім у багатодітних сімей, потім у ветеранів Афганістану, а тепер черга дійшла і до колишніх правоохоронців», - констатував політик.

Він зазначив, що з такою політикою необхідно боротися.

«Партія «Держава» дякує організації «Офіцерський корпус», яка зуміла консолідувати колишніх співробітників правоохоронних органів і оформити їх вимоги до керівництва держави. Ми вимагаємо негайно виконати ці умови та повернути соціальні гарантії, які були відняті у людей», - підкреслив Дмитро Василець.

Як повідомляє Hyser, раніше партія «Держава» висловилася на підтримку рішення країн «Великої двадцятки» обкласти доходи транснаціональних компаній 15-відсотковим податком.

Також Hyser повідомив, що ця партія зажадала надати кожному українцю можливість самостійно вирішувати, чи піддаватися йому вакцинації.