Співачка і екс-учасниця "золотого" складу групи "ВІА Гра" Віра Брежнєва нерідко ділиться з шанувальниками секретами краси і стилю.

В одній з нових публікацій в соціальній мережі Instagram артистка розповіла про те, як доглядає за волоссям і що допомагає їй виглядати жіночно і привабливо.

Дружина композитора Костянтина Меладзе здивувала фоловерів заявою: "Суботній камінг-аут 😎
Я не люблю розчісуватися 😜не в сенсі фізично. Коли я роблю це-мені приємно! Але я не люблю стан, коли моє волосся занадто гладке".

Знаменитість пояснила, що навіть після салонних процедур або фарбування, просить майстрів висушити їх природним способом - без укладок і вирівнювань. За словами Віри Брежнєвої, їй дуже подобається стан чистих об'ємних волосся.

Крім того, Віра Брежнєва зізналася, що час від часу у неї виникає бажання зробити стрижку каре, але потім подібні думки - зникають.

Що стосується догляду процедур, то вокалістка пояснила, що у неї є певний ритуал, який вона робить регулярно: "Загалом, розчісуюся один раз-перед миттям голови хорошою гребінцем. Рада, що до такої мені вже звикли 😎 і соррі всі, кого це бісить 😜".

До слова, можливість залишати коментарі до свого посту, Віра Брежнєва обмежила. Хоча до цього артситка рідко вдавалася до подібних обмежувальних заходів.

Варто відзначити, що виконавиця час від часу стає об'єктом хейтерської критики, але спритно відбиває їх словесні атаки. Наприклад, коли вокалістку розкритикували за надмірну худорлявість, то вона запропонувала злостивцям похвалитися такими ж стрункими формами. Вірі Брежнєвій - 39 років і вона переконана, що для свого віку виглядає максимально привабливо і жіночно.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі обговорюють зворушливий знімок Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе.

Також наш портал розповів про те, що дочка Віри Брежнєвої захопила соцмережі фотосесією в мереживній нижній білизні.