Експерти розповіли, чому саме шкірка яблука є такою корисною для людини.

Так, експерти розповіли, чому не варто викидати шкірку з-під яблук. Виявляється, що в ній міститься дуже багато корисних компонентів, які позитивно впливають на організм людини. Тому лікарі радять все таки нею не нехтувати. А ось багато людей навпаки люблять чистити цей фрукт. Але тоді він, по суті, втрачає всі свої корисні якості.

Як показали вчені з сільськогосподарського коледжу в канадській провінції Нова Шотландія, ці речовини, зокрема, нормалізують артеріальний тиск.

Вчені запропонували двом групам людей, які страждають на артеріальну гіпертензію, щодня їсти яблука. Учасники експерименту з першої групи вживали очищені фрукти, а з іншого - зі шкіркою.

В результаті з'ясувалося, що яблука в обох випадках допомагають впоратися з гіпертонією, але результат буде краще, якщо яблука не очищати від шкірки.

Але важливо купувати якісні яблука, щоб в них не було великого вмісту хімікатів. В іншому випадку людина може сильно отруїтися. Про це завжди потрібно пам'ятати.

Обов'язково потрібно звертати увагу на дату упаковки блок, яка вказується на зворотному боці упаковки. Якщо на яблуках є якісь плями або гниль, то їх купувати не можна. Тому що в такому випадку вони тільки нашкодять організму людини.

Також яблука не потрібно занадто довго зберігати в холодильнику. Тому що з часом вони все одно псуються. Краще, якщо є така можливість, купувати їх у міру необхідності. А перед тим як їсти, обов'язково дуже ретельно мити під проточною водою.

Це допоможе очистити шкірку від скопилася на ній бруду.

Раніше Hyser писав про те, що лікарі розповіли, як поліпшити кровотік без ліків.

Також писали, що вчені назвали симптом раку легенів, на який найменше звертають увагу.

Нагадаємо, що експерти назвали топ продуктів, які не радять онкологи.