У найближчі три дні в Україні очікуються значні температурні коливання від +14 градусів Цельсія до -4.

У Карпатах температура повітря опуститься до -13 градусів, пише Укргідрометцентр.

У п'ятницю, 5 березня, вночі на Заході, Півночі, у Вінницькій та Черкаській областях, а вдень майже у всіх регіонах України, крім півдня, йтиме дощ і мокрий сніг. У Карпатах місцями прогнозують значні опади.

Середньодобова температура в цих регіонах складе близько +1...+ 5 градусів Цельсія, а в південних регіонах вдень + 6...+ 11 градусів, на Одещині — +14 градусів.

У столиці України синоптики прогнозують мокрий сніг з дощем і температуру +2...+ 4 градусів.

У вихідні дні істотних опадів не прогнозується. Тільки в нічний час доби, 6 березня, в Харківській, Луганській, Донецькій і Дніпропетровській областях йтиме невеликий сніг. Нічна температура складе -3... -8 градусів, у Карпатах - до -13 градусів. Вдень очікується -2... -7 градусів.

У суботу на півдні та сході країни вночі ще буде близько 0, а в неділю синоптики прогнозують до -6 градусів. Денна температура в Україні 6 березня становитиме +1... +4 градусів, а в неділю, 7 березня, - + 2... +5 тепла

У Києві у вихідні нічна температура опуститься до -4... -6 градусів, а вдень буде 0... +2. У неділю повітря прогріється до +5 градусів Цельсія.

Раніше Hyser писав про те, на які прикмети можна звернути увагу 5 березня, і які святкуються дати.

Також Hyser повідомляв, що 5 березня, в багато українських областей "прийде" похолодання.

Нагадаємо, що експерти розповіли, яким знакам Зодіаку варто очікувати найсильніших невдач в перший тиждень березня.