Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" оприлюднила тариф на газ для населення на березень поточного року. Ціна не змінилася в порівнянні з січнем і лютим - 6,86 гривні за кубометр з ПДВ і без вартості розподілу.

Інформація про це з'явилася на сайті компанії. Також пресслужба компанії залишила повідомлення у Facebook.

Як відомо, вартість газу для населення від "Нафтогазу" дещо нижча, ніж граничний тариф, який Кабінет міністрів встановив для всіх постачальників газу - 6,99 гривні за кубометр.

У державній компанії підкреслили, що ціна для побутових споживачів в рамках тарифного плану "місячний" не зміниться в порівнянні з лютим і складе 6,86 грн. за кубометр.

В той самий час для клієнтів компанії, які оформили тарифний план "Річний" у 2020 році, вартість газу буде ще вигідніше. Тариф складе 4,73 грн., 5,24 грн. або 6,45 грн. відповідно до умов договорів.

У пресслужбі ГПК "Нафтогаз" заявили, що компанія є постачальником "останньої надії" і готова забезпечити газом тих побутових клієнтів, які раптово втратили постачальника в період переходу до нового.

Для тих, хто залишився без постачальника в період переходу до нового Нафтогаз продаватиме їм газ за ціною 6,99 грн. за кубометр з ПДВ, без вартості розподілу.

Варто відзначити, що зараз газ від ГПК "Нафтогазу" отримують понад 300 тисяч клієнтів.

Крім цього, в компанії нагадали громадянам, що "Нафтогаз" формує ціни тільки для своїх побутових клієнтів. Якщо ж клієнти інших газопостачальних компаній хочуть отримувати газ за цінами ГПК, то їм потрібно змінити постачальника.

Зробити це можна онлайн - на сайті gas.ua або на сайті "Приват24", або ж оформити заявку оффлайн – у відділеннях банку ПУМБ або в мережі Ощадбанку по всій Україні.

Раніше "Нyser" писав про те, що абоненти скаржаться на зникнення коштів з особового рахунку "Нафтогазу".

Також наш портал повідомляв, українські газопостачальні компанії вже опублікували нові тарифи, які будуть діяти в березні поточного року.

Нагадуємо, українці отримуватимуть одну платіжку за газ замість двох.