Названий продукт, який здатний зміцнити серце

Медики розповіли, який простий і доступний продукт здатний зміцнити серце. Напевно, відкривши холодильник, можна знайти цей корисний продукт практично у кожного. З його допомогою можна поліпшити здоров'я серця, тим самим продовжити собі життя, писати lenta.ua.

Про користь цього продукту одноголосно заявили експерти. Іноді, що лежать на полиці холодильника продукти можуть стати справжньою знахідкою для тих, хто хоче знайти секрет довголіття.

При цьому рецепт досить простий, але він зміцнить здоров'я серця і поліпшить загальний стан людини.

Експерти розповіли, чим корисний крем-суп з грибів. Для досягнення бажаного ефекту, його краще готувати самостійно. Тоді людина точно буде знати, що нічого шкідливого в такій їжі не знаходиться, наприклад великої кількості натрію.

Також варто пам'ятати, що подібні швидкі супи, яких повно на полицях магазинів, не принесуть користі.

Витратьте трохи часу на приготування цієї смачної і корисної страви, якщо дійсно дбаєте про своє здоров'я і про близьких людей.

Для приготування грибного крем-супу знадобиться трохи інгредієнтів. Звичайно, в першу чергу, повинні бути гриби, адже це головний продукт.

Саме в грибах міститься багато корисних речовин. Якщо намагатися постійно їсти страви з грибами, можна істотно зміцнити організм.

Приготування супу досить просте: гриби потрібно змішати з вершковим маслом, додати вершки, а також поперчити і додати м'ясний бульйон.

За словами експертів, гриби сприятливо впливають на нервову систему і роботу серця. Крім того, вони мають протизапальний ефект. Також гриби борються з великою кількістю" поганого "холестерину".

Раніше портал Hyser повідомляв, що всесвітньо відома мережа швидкого харчування "МакДональдс" заявила про рішення змінити свій дизайн.

Також портал писав, що з приходом весни українцям доведеться більше витратити на популярні продукти. Експерти спрогнозували, як зміняться ціни в супермаркетах.

Нагадуємо, що практично половина алкогольної продукції в Україні - підробка. Стало відомо, де можна наштовхнутися на підроблений алкоголь.