Депутати парламенту вирішили звернутися до міжнародних партнерів через країну-агресора

Така інформація з’явилася на офіційному порталі Верховної Ради України. Серед питань, які повинні обговорити депутати, можна побачити законопроект під номером 4655. Саме цей документ передбачає звернення до міжнародних партнерів нашої країни народних депутатів парламенту.

Відомо, що до списку організацій, до яких депутати хочуть звернутися, увійшли такі: Організація Об’єднаних Націй, Європейський Парламент, Парламентська Асамблея Ради Європи, ПА ОБСЄ, ПА НАТО, ПА ОЧЕС, а також уряди і парламенти різних держав світу. Основна тема такого звертання під наших народних обранців – це агресія Російської Федерації.

Відзначається, то звертання депутатів стосується заме засудження російської агресії. В законопроекті написали і про окупацію Криму, і про порушення прав людини щодо жителів окупованих територій. Також депутати додали, що треба сприяти звільненню наших політичних в’язнив, яких утримують в Російській Федерації, або на окупованих територіях.

Варто відзначити, что цей законопроект з’явився в Верховній Раді України лише 27 січня. Доволі швидко парламентарі встигли розглянути документ, та підготувати його до порядку денного. Доречі, результат голосування позитивний – народні депутати України все ж таки будуть звертатися до партнерів та колег зі всього світу.

Як саме це в подальшому вплине на країну-агресора, зараз зрозуміти доволі важко. Якщо ж наші міжнародні партнери відреагують з засудженням політики країни-агресора, то мінімум санкції по відношенню до росіян можуть все ж таки зростати.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що генеральний секретар НАТО зробив несподівану заяву щодо відносин альянсу з Російською Федерацією. З’явилися подробиці ситуації.

Також повідомлялося, що під час нового інтерв’ю президент країни-агресора Володимир Путін прокоментував ситуацію на Донбасі. Між тим, він зізнався, що залишити Донбас у спокої – не в його планах.

Крім того, фахівці Служби безпеки України викрили агентурну мережу в популярних месенджерах. Відзначається, що мова йде про купу Telegram-каналів, які мають відношення до країни-агресора. З’явилася нова інформація щодо цієї справи.