Один з унікальних автомобілів легендарної марки Ford було продано більш ніж за 700 тисяч доларів США. Так, старенький автомобіль, якому понад 36 років продали за колосальні гроші на аукціоні.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «focus»

Є інформація про те, що на території Великобританії відбувся аукціон, на якому було виставлено рідкісний модифікований Ford Sierra RS500 Cosworth 1987 випуску.

За цей хетчбек віддали 712 500 доларів США, що виявилося шокуючим навіть для експертів. Справа в тому, що вони були впевнені, що цю машину продадуть, як мінімум, утричі дешевше.

Таку шокуючу суму віддали за цю машину через те, що вона є справжньою рідкістю. Таких Ford Sierra RS500 Cosworth було випущено лише 500 екземплярів, що говорить про те, що вони – справжня цінність для колекціонерів.

Ford Sierra RS500 Cosworth вважається моделлю гоночної дорожньої версії. Однак цим автомобілем займалися спеціалісти легендарної компанії Cosworth, саме вони створюють двигуни для «Формули-1».

Ford Sierra RS500 Cosworth має 2,0-літровий 227-сильний турбований двигун, який дає можливість розігнатися до сотні всього за 5.1 секунд, а максимальна швидкість цієї машини досягає неймовірних 248 кілометрів на годину.

Читайте також:

Українців попередили: з маршрутів зникнуть усім звичні автобуси

Тернопільський бізнесмен вирішив продати колекцію своїх унікальних ретро автомобілів. Фото

Досі виглядають сучасно: у мережі показали фото невідомих українських автомобілів