У другій половині 70-х, на початку 80-х років 21 століття для багатьох радянськихсімей білий Запорожець був ключем до життєвого успіху. Ця машина стала на той час багатьом символом забезпеченості та значного підвищення продуктивності роботи на городі, а також інших радощів життя. Сьогодні ж "горбатий" Запорожець можна зустріти у найнесподіваніших місцях.

У соціальній мережі з'явилася дуже цікава публікація, де можна побачити Запорожець у незвичайному стані. Якщо звернути увагу на знімок, можна помітити, що уживаний радянський автомобіль просто кинутий у лісі.

На знімку видно, що "Запорожець" ЗАЗ-968, ціна якого зараз коливається в діапазоні від 4000 тисяч до 80000 тисяч гривень на українських сайтах продажів, перебуває у жалюгідному стані, кинутому в лісі.

Примітно, що машину, зважаючи на все, завезли настільки
далеко, що вона залишилася відносно недоторканою: ні фари,
ні лобове скло не розбиті. Та й сам кузов, крім того, сильно забруднений, непоправно-корозією не пошкоджений.

При цьому посмішку викликає те, що на його лобовому склі написано напис великими червоними літерами: "Їду одружитися".

Цей класичний ЗАЗ-968 привернув чимало уваги і численна аудиторія, яка побачила цю публікацію, не змогла пройти повз цей знімок.

«Походу пронесло, не одружився», «Повело йому, не доїхав», «Швидше доїхав «щоб більше цього відра я тут не бачила»», «Заблукав», «Приїхав», «Мабуть, досі не одружилися», « Не доїхав», «Одружилися», – залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Нагадаємо, що автомобілі під маркою "Запорожець" випускалися з 1960 по 1994 рік на заводі "Комунар" у Запоріжжі, пізніше перейменованому на ЗАЗ (Запорізький автозавод).

Народність "Запорожця" - в його прізвиськах, що розліталися по країні. ЗАЗ-965 був відомий як горбатий - за формою кузова. ЗАЗ-966 і ЗАЗ-968А - як "вухатий" та "чебурашка" через "вуха" системи охолодження мотора. Зрештою, ЗАЗ-968М, уже без "вух", але з щілинами на капоті, поблажливо називали "мильницею".

Читайте також:

Тернопільський бізнесмен вирішив продати колекцію своїх унікальних ретро-автомобілів. Фото

Дві приховані функції в салоні автомобіля, про які багато хто і не здогадувався

Є навіть Mercedes та Jaguar: у дворі покинутого будинку знайшли схованку з ретро-автомобілями

Мінусів більше, ніж плюсів: експерти розповіли про саму марну кнопку на приладовій панелі в автомобілі