У мережі розмістили несподівану інформацію про те, що на фронті було виявлено український експериментальний БТР "Хорунжий". Так, військове виробництво не стоїть на місці, і вже можна спостерігати нову українську техніку у гарячих точках на фронті.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «24tv», посилаючись на відеоролик.

Насамперед слід повідомити, що український БТР, який потрапив на відео, значно відрізняється від інших екземплярів, які раніше показувалися на випробуваннях.

Справа в тому, що на передовій вже було помічено експериментальний БТР-60М "Хорунжий". Він провадиться НВО "Практика", що говорить про те, що в Україні процвітає військова промисловість.

Важливо повідомити, що ще до початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну про БТР-60М не було нічого чутно від ЗСУ. Також повідомляється, що він тоді не проходив жодних випробувань та не був у збройних силах України.

Як відомо, бронетранспортер «Хоружнжій» не має камер огляду механіка-водія по периметру та на верхній лобовій деталі корпусу. Цей БТР-60М отримав нову броню, а його зовнішній вигляд трохи відрізняється від попередніх моделей.

Читайте також:

Буде пишний похорон: астролог розповів, коли і чим закінчиться війна в Україні

Раптове вторгнення з Білорусі: у ЗСУ розповіли, що відбувається на даний момент

ВСУ зіб'ють велику частину російських літаків, якщо Путін вирішить атакувати з повітря. Експерт розповів подробиці

Два дуже небезпечні дні: у Повітряних силах розповіли про плани Путіна. Може вдарити по всій Україні