Стало відомо, що південнокорейська автомобілебудівна компанія почала працювати над своєю новинкою. Так, автомобілі Hyundai отримають нові "фішки", яких ще немає в жодній сучасній машині.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «focus»

Насамперед потрібно повідомити про те, що технології ніколи не стоять на одному місці. Так само думають і виробники легендарних автомобілів Hyundai.

Справа в тому, що південнокорейська автомобілебудівна компанія планує поставити на свої нові автомобілі монітори на радіаторній решітці. Так, зараз йдеться про створення світлодіодного дисплея, який буде поміщений усередину рішітки попереду машини. У компанії стверджують, що ці монітори нібито зможуть надсилати сигнали іншим автомобілістам.

Також є відомості про те, що південнокорейська автомобілебудівна компанія на даний момент не надто впевнена в тому, що дана технологія буде використана масово. Ще автовиробник поки не сказав, який саме Hyundai отримає цю новинку першим.

Є думка, що ці дисплеї на ґратах можуть з'явитися вже у 2024 році, проте на цьому етапі тривають роботи над сучасною технологією.

Читайте також:

Тернопільський бізнесмен вирішив продати колекцію своїх унікальних ретро автомобілів. Фото

Дві приховані функції в салоні автомобіля, про які багато хто і не здогадувався

Є навіть Mercedes та Jaguar: у дворі покинутого будинку знайшли схованку з ретро-автомобілями

Мінусів більше, ніж плюсів: експерти розповіли про саму марну кнопку на панелі приладів в автомобілі