Українським автомобілістам повідомили дуже важливу інформацію, що стосується автомобілів, що найбільше розчаровують. Так, у 2023 році експерти провели спеціальне опитування, щоб дізнатися, які автомобілі, на думку водіїв, найгірші на сьогоднішній день.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Фокус»

Важливо повідомити, що цього року було проведено унікальне опитування, де досвідчені водії поділилися своїм досвідом. Справа в тому, що є безліч автомобілів, які можуть розчарувати своїх потенційних власників. Саме через це експерти відзначили топ-10 машин, що найбільше розчаровують.

Важливо підкреслити, що в цьому заході відчули білі тисячі водіїв. Саме вони чесно розповіли про свій невдалий досвід, щоб інші автомобілісти не повторювали їхніх помилок.

51% автомобілістів сказали, що вони знову не куплять Kia Forte та Nissan Altima. 49% опитаних відмовляться від Nissan Kicks, 48% від Volkswagen Taos та Kia Seltos. Водночас водії сказали, що Jeep Compass, Mercedes-Benz GLA, Infiniti QX50, Mercedes-Benz GLB та Volkswagen Atlas Cross Sport їх також дуже розчарували. Від 38 до 46% опитаних людей твердо заявили, що більше не хочуть мати справ із цими марками.

Важливо зазначити, що автомобілістам рекомендується прислухатися до цього експерименту, якщо вони не хочуть мати труднощів зі своїми потенційними машинами.

Читайте також:

Мінусів більше, ніж плюсів: експерти розповіли про саму марну кнопку на панелі приладів в автомобілі

Водіїв попередили: в Україні запроваджують нові автомобільні номери. Що потрібно знати

Ремонт влетить у копійку: чому взимку небезпечно включати кондиціонер в автомобілі