У Китаї був представлений новий агресивний позашляховик. Його зовнішність може сподобатися певному колу чоловіків, а прохідність цього джипа може здивувати найзапекліших автолюбителів.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин про автомобілі «focus»

Повідомляється, що китайці показали своє нове творіння - позашляховик Dongfeng Warrior M20 з неймовірно великим 6,7-літровим дизельним мотором. Він має рамне шасі і займає гідне місце у бренді Warrior.

Важливо відзначити, що цей позашляховик Warrior M20 має кілька різних кузовів: дводверний пікап і позашляховик з коротким і довгим шасі. Найцікавіше в тому, що на базі цього автомобіля випускатимуться пожежні машини.

Dongfeng Warrior M20 може похвалитися своїм дивним і навіть агресивним зовнішнім виглядом. Насамперед в очі кидаються його подвійні фари, арки над колесами, закрита лебідка та багажник на даху.

Салон цього позашляховика виглядає сучасно, у ньому є всі необхідні водії примочки.

Що стосується характеристик, то Warrior M20 має 6,7-літровий рядний шестициліндровий дизельний двигун, який має потужність 320 кінських сил. На нього встановлено 6-ступінчасту коробку з повним приводом. Його максимальна швидкість становить 140 кілометрів на годину.

Ціни на китайський позашляховик поки що невідомі, але його планують продавати вже цього року.

Читайте також:

Водіїв попередили: в Україні запроваджують нові автомобільні номери. Що потрібно знати

Нульова розмитнення: названо категорію українців, кому дозволили безкоштовно ввозити автомобілі з Європи

Автомобільна українізація: автоумільці із радянських «Жигулів» роблять українські електрокари. Фото