Є інформація про те, що знаменита марка автомобілів «Нива» може поповнитися новими спортивними екземплярами. Так, про те, що буде спорткар Нива, стало відомо ще минулого року, проте вже сьогодні можна побачити цю машину на фотографіях.

Важливо повідомити, що вже у мережі оприлюднили унікальні кадри прототипу сучасної спортивної Ниви. Деякі експерти кажуть, що дані кадри були зроблені недалеко від Тольятті, хоча достовірної інформації поки що немає.

Щодо самого автомобіля, який схожий на ралійний, то він відомий як Lada Niva Sport, зібраний минулого року. RCI News повідомляє, що цей нібито новий спортивний автомобіль має надійти у продаж уже влітку 2023 року. Однак випуск цієї моделі було перенесено на наступний 2024 рік. Найімовірніше, ці автомобілі можуть масово вироблятися і набагато пізніше. Але фотографії прототипу можуть чітко показати, що він є.

За знімками видно, що ця Нива отримала розширені арки, повітрозабірники та потужні шини. Солон, як і решта, не дуже відрізняється від оригіналу.

Lada Niva Sport може похвалитися посиленням шасі та 16-кламанним двигуном, який має потужність у більш ніж 106 кінських сил.

Читайте також:

Кращий ВАЗ України: хлопець перетворив Жигуль на шедевр, який крутіший за іномарок. Відео

Як із пластиліну: у мережі показали концепт ВАЗ-2107. Ці "Жигулі" так і не пішли у серію

"Динозавр Майамі": американець показав, як із ВАЗ "Жигулі" зробив гоночного звіра