Українцям розповіли, чому є водії на дорогах, які ніколи не блимають фарами. Справа в тому, що деякі люди за кермом знають, що цей сигнал може мати чимало значень.

Відповідну інформацію надали на порталі "bigmir"

Напевно, кожен водій в курсі, що існує такий «маяк», як миготіння фарами на дорозі. Цей сигнал використовується за різноманітних ситуацій, що склалися на дорозі.

Найчастіше, коли людина їде у своїх справах, а їй назустріч рухається інший автомобіль і блимає фарами, це може означати, що попереду перебуває пост поліції або навіть «засідка».

Якщо згадати ситуації 10-річної давності, то такі картини можна було побачити досить часто. Однак зараз такі «моргання» можна зустрічати досить рідко.

Існує цікава статистика, яка каже, що після опитування стало зрозумілим, що приблизно 30% водіїв подають такі підказки регулярно. Ще 30% роблять це рідко, а ось інші водії взагалі ніколи не блимають фарами.

Ті люди, які нібито не хочуть підказувати іншим водіям про поліцію на дорозі, вирішили прокоментувати свою позицію. Вони вважають, що на дорогах багато нетверезих людей, і вони не хочуть заважати поліції робити свою роботу.

Важливо зазначити, що більшість водіїв вважають, що копам краще не ховатися в кущах з радаром, а стояти на КПП, щоб за можливості надавати допомогу нужденним. Так як дуже багато різних ситуацій може трапитися на дорозі.

Українцям перестали видавати права водія. Машини на облік теж не ставлять

Українці тепер знову можуть відновити права водія онлайн. Інструкція