У соціальній мережі показали дуже старий і всім добре відомий автомобіль. Однак у цієї машини є особлива унікальність, так як її збирали закордоном.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «carsofussr"в Instagram.

Є відомості, що старі радянські автомобілі вироблялися не тільки в Росії або Україні. Зараз йде мова про дуже старого Москвича, який випускався в далекі 1967 роки.

Потрібно повідомити про те, що в мережу потрапили унікальні і старі кадри, на яких можна спостерігати закохану парочку біля стильного, на ті часи, автомобіля. Це не проста фотографія, а реклама болгарської лотереї, що говорить про те, що в Болгарії розігрувалися автомобілі, а не грошові призи.

""Ріла-1400" - автомобіль «Москвич-408е», зібраний на заводі "Балкані" в Болгарії. Реклама болгарської лотереї. #рила1400 #москвич408 #Болгарія", - підписаний пост в соціальній мережі.

На фотографії можна побачити старий і добре всім відомий Москвич. Однак він не зовсім схожий на своїх "братів", так як його випускали на території Болгарії.

Стало відомо, що старенькі Москвичі вироблялися не тільки в Росії, що може сильно здивувати. Крім цього, є москвичі, які збиралися в Києві, після чого вони відправлялися в Москву. Однак зараз йдеться про автомобіль з Болгарії.

Цей Москвич-408е збирався на заводі «Балкан», який знаходиться в Болгарії.

Якщо придивитися на знімки даного екземпляра, то можна без зусиль дізнатися класичний Москвич, але, по його переднім фарам відразу зрозуміло, що це незвичайна збірка.

Нагадаємо, що у соціальній мережі показали унікальний заводський Москвич.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі повідомили, що в автомобілях Тесла знайшли серйозні недоліки.

Також портал "Hyser" писав, що українці в Дніпрі роблять електромобілі.