В одній з дитячих стоматологій у місті Рівне розгорівся скандал через лікаря клініки "Only kids" Інну Кравчук.

Повідомляється, що вона разом з асистенткою нібито била дітей під час їх лікування, пише "Обозреватель".

Фотографії постраждалих дітей, а також відеозаписи з кабінету, на якому видно знущання, опинилися в мережі Інтернет.

Першого розголосу кричущому випадку надала жінка, на ім'я Юлія Ящук, 5-річна дочка якої постраждала від рук недобросовісного медика. Фото гематом дівчинки вона опублікувала в Facebook-групі" Білі халати", але пізніше пост був видалений.

Facebook, Rivne.online

Facebook, Rivne.online

Ящук негайно зняла побої та навіть спробувала вийти на діалог з лікарем, але та категорично заперечувала свою причетність до травм.

Facebook, Rivne.online

Facebook, Rivne.online

Пізніше під її публікацією в соціальній мережі почали з'являтися відгуки інших мам, чиї діти також постраждали від лікаря-стоматолога. Їхні батьки написали заяву в поліцію.

Повідомляється, що користувачі соцмережі розділилися на два табори: одні були обурені методами роботи лікаря, інші ж підтримали стоматолога.

Facebook, Rivne.online

Facebook, Rivne.online

Що стосується самого медика, то вона вважає, що їй має намір намагаються зіпсувати репутацію. Вона категорично заперечувала той факт, що била дітей і розповіла, що сама регулярно отримує травми від дітей, але ніколи не звинувачувала ні їх самих В цим, ні їх батьків.

Facebook, Rivne.online

Facebook, Rivne.online

До слова, до жовтня 2020 року стоматолог працювала в клініці "Голлівуд", проте звідти її попросили піти після скарг батьків, які звинуватили її в жорстокому поводженні з дітьми.

На YouTube з'явилися відеозаписи того, як Інна Кравчук разом з помічницею застосовують до дітей силу в стоматологічному кабінеті. Інцидент з дівчинкою стався пів року тому, а батьків постраждалого хлопчика поки не знайшли. Хочемо звернути увагу, що кадри 18+

У міністерстві внутрішніх справ вже розпочато досудове розслідування за фактом дій стоматолога після заяв батьків двох постраждалих пацієнтів.

"Також у розпорядження правоохоронців вже потрапили відео докази негідної поведінки жінки-стоматолога", - зазначили в поліції.

Попередньо справу кваліфікували за ч. 1 ст. 125 КК України – нанесення легких тілесних ушкоджень.

Раніше "Hyser" писав про те, що Сергій Бабкін показав знімки після операції.

Також "Hyser" повідомляв, що Ксения Мишина рассказала о побоях и унижениях от любимого человека.

Нагадаємо, що Сергія Лазарєва скрутило в три погибелі.