Сьогодні, 12 лютого, відбулося безліч цікавих подій. Hyser зробив добірку найбільш важливих з них.

Відомий американський політтехнолог-республіканець і письменник Дейн Уотерс висловив свою думку з приводу вступу України до НАТО.

Він вважає, що наша країна може навіть не розраховувати на вступ до НАТО поки існує проблема окупації Криму Росією і війна на Донбасі. Також політтехнолог впевнений, що українській лідер Володимир Зеленський добре поінформований з цього питання. Тому він і почав "просувати тему вступу України в НАТО, адже знає, що так отримає потужну військову підтримку в боротьбі з Росією на Донбасі".

Головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко заявив, що на українських сайтах є оголошення про продаж вакцини проти коронавірусної інфекції, але ці оголошення були створені виключно шахраями.

Він уточнив, що найчастіше за таку підроблену "вакцину" не порядні люди просять близько 3000 гривень, але Ляшко попередив, що на територію нашої країни офіційно жодна вакцина ще не поставлялася. В Україні будуть завезені виключно препарати для щеплень, закуплені за державні кошти або в рамках механізму міжнародної програми COVAX.

Головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко, фото: novyny.org

Терористи на Донбасі за минулу добу, 11 лютого, п'ять разів порушили режим припинення вогню. В результаті ворожих обстрілів загинули двоє українських бійців.

Один військовослужбовець загинув від ворожої кулі снайпера, поранення було смертельне. Ще одного бійця ЗСУ вбили під час обстрілу з великокаліберного кулемета. Також зазначається, що озброєні формування Російської Федерації недалеко від населеного пункту Зайцеве здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників зі снайперської зброї.

З 1 квітня 2021 року у нашій країні відбудеться підвищення пенсійного віку для жінок.

Стало відомо, що їх пенсійний вік збільшиться з 59,5 до 60 років. Згідно зі старими правилами на виплати можуть розраховувати ті жінки, які народилися з 1 жовтня 1960-го до 31 березня 1961 року. Відомо, що підвищення пенсійного віку розпочалося ще у 2011 році - тоді уряд ухвалив всі необхідні документи.