У супермаркетах АТБ продукція компанії "Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед" зникла з полиць.

Про це почали масово писати українські ЗМІ, пише "Акцент".

Першими, хто забив тривогу, виявилися покупці, які не змогли придбати популярний товар. Так, на полицях магазинів просто були відсутні солодкі газовані напої Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes.

"ІП ""Кока-Кола Беверіджиз Україна" постійно обслуговує понад 100 000 торгових точок по всій країні і поставляє продукцію без перебоїв. Будь-які незручності при пошуку нашої продукції в конкретному магазині пов'язані виключно з рішенням керівництва торгової точки", - повідомив у коментарі LIGA.net директор з комунікацій в Україні та Молдові Кока-Кола Беверіджиз Андрій Бублик.

У самій же компанії "Coca-Cola" кажуть, що перерва в постачаннях пов'язана виключно з представниками торгових точок в Україні та є тимчасовою.

Нагадаэмо, що нещодавно зловмисники втягнули у свою Інтернет-аферу "ім'я" популярної мережі магазинів"АТБ". УкрЗМІ розповіли, що соцмережами почали поширитися рекламні оголошення про якусь акцію з роздачі грошей торговою мережею"АТБ". Як часто буває в шахрайських схемах, від учасника "акції" потрібно тільки одне - участь.

Жертва переходить за підставним посиланням і бачить перед собою знайоме оформлення у фірмових кольорах магазину. Хоча сама компанія і не має ніякого відношення до"роздачі грошей".

Людині пропонують вибрати одну з трьох коробочок, і – о диво! Він нібито став володарем 3 тисяч гривень. Після ще одного раунду ця сума і зовсім перетворюється в 3 тисячі доларів. Людина, знаходиться в ейфорії і вже готова на все, щоб забрати свій виграш. Але попадається на гачок шахраїв!

Далі людині пропонують сплатити скромну суму (160 грн) за обмін цих грошей на гривні. Як водиться, переказ грошей чимось ускладнюється, весь час щось тормозить або не зовсім коректно виходить. У жертви просто випитують дані банківської картки, разом з секретним кодом CVV.

І після цього людина позбавляється не тільки своїх особистих коштів, а й може залишитися ще й боржником банку.

Раніше "Hyser" писав про те, що українці масово ігнорують посилення протиепідемічні норми.

Також "Hyser" повідомляв, що під АТБ земля тремтить через унікальну послугу.

Нагадаємо, що АТБ розірвуть на шматки через рекордні знижки.