У четвер, 11 лютого, президент України Володимир Зеленський в рамках робочої поїздки прибув на Донбас.

Про це повідомив Офіс президента, уточнивши, що разом з ним на схід України вирушили й посли країн "Великої сімки", пише "Обозреватель".

Повідомляється, що Зеленський ознайомиться з поточною ситуацією в зоні проведення операції Об'єднаних сил, а також поспілкується з українськими військовими, які знаходяться там.

Зазначимо, що днями зі слів розвідки стало відомо, що російські окупанти в зоні ООС підсилюють свої позиції за допомогою артилерійських і мінометних підрозділів. Також відомо, що вороги постійно стежать за силами українських військовослужбовців і вносять корективи у свої бойові графічні документи.

Нагадаємо, що два дні тому ми повідомляли про те, що на Донбасі російські окупанти продовжують підготовку своїх артилерійських та мінометних підрозділів.

Відповідна інформація поступила в Головне управління розвідки, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Донбас, розвідка, фото: uptek

Повідомляється, що у тимчасово окупованому Росією Криму майже удвічі зросла присутність російських військ. Головне управління розвідки визначило це завдяки даним космічного моніторингу.

Також відомо, що на окупованій території ОРДЛО бойовики запрошують усіх охочих вступили в їх ряди. А враховуючи, що у самопроголошених республіках дуже тяжко з роботою, то бажаючі, мабуть, є. Також є інформація щодо вербування мешканців ОРДЛО.

Окрім цього, російське окупаційне командування намагається примусово утримувати осіб, які не мають бажання продовжувати службу після закінчення контракту.

Раніше "Hyser" писав про те, що на Донбасі підірвалися три українських бійця.

Також "Hyser" повідомляв, що відомий політик оприлюднив плани Росії стосовно України.

Нагадаємо, що експерти з'ясували хто стане наступним Президентом України.