Українців попередили, що погодні умови будуть становитися ще гірше.

Так, синоптики говорять про те, що погодні умови майже у всіх регіонах будуть становитися ще гірше. В Україні очікується погіршення погодних умов у зв'язку з виходом південного циклону. Так, 11 та 12 лютого регіони країни продовжить засипати снігом.

Про це повідомляє прес-служба Укргідрометцентру в Facebook.

Так, у четвер, 11 лютого, в західних, північних, Вінницькій, Черкаській, Полтавській областях очікується значень сніг, а також мокрий сніг та налипання мокрого снігу. Місцями очікується ожеледиця.

У таку погоду українців по можливості просять залишатися вдома, щоб не наражатися на небезпеку. Тому що на дорогах буде, по-перше, погана видимість, а по-друге їх можуть не встигнути розчистити від снігу. Нагадаємо, що деякі великі траси між областями і зовсім закрили, щоб не створювати аварійних ситуацій. Як тільки погода покращиться на них відразу ж буде відновлено повідомлення.

У західних областях прогнозується сильний вітер, швидкість якого сягатиме 15-20 метрів на секунду, а також хуртовини.

При в Карпатському регіоні очікується сильний дощ та мокрий сніг. Синоптики оголосили другий рівень небезпеки.

У п'ятницю,12 лютого, у північних, центральних, Одеській, Миколаївській областях прогнозується значень сніг, хуртовини та снігові замети.

Також в ці дні очікується сильний вітер, тому перед виходом на вулицю не варто забувати про шапку і шарф, щоб не захворіти. Зокрема, сильний сніг очікується в Одеській і Миколаївській областях.

У західних та північних областях приріс снігу складе 10-20 сантиметрів. Багато хто каже, що це не кінцева цифра і тому снігу буде ще більше.

Раніше Hyser писав про те, що українців сповістили про лячні погодні аномалії навесні.

Також писали, що стало відомо, скільки ще в Україні будуть бушувати штормові снігопади.

Нагадаємо, що нещадно снігопади і морози змусять українців сидіти вдома на вихідних.