Сьогодні, 8 лютого відбулося безліч цікавих подій. Hyser зробив добірку найбільш важливих з них.

Синоптики попередили, що перший місяць весни буде холодним і сніжним.

Таким чином, завідувачка відділу кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту НАН Вазіра Мартазінова розповіла, що перше серйозне потепління прийде в Україну в кінці лютого, але воно триватиме недовго. Початок березня здивує своїм "зимовим настроєм".

Як відзначила Вазіра Мартазінова, квітень та травень будуть також досить "екстремальними", спеціаліст прогнозує величезну кількість опадів у вигляді дощів.

Погода. Скріншот з відео на Youtube

Санітарний медик України Віктор Ляшко розповів у своєму інтерв'ю, коли з`явиться адаптивний карантин. Зараз в уряді уточнюються дата та деталі заходу.

Так, за словами Віктора Ляшка, країну хочуть поділити на три або чотири зони епідеміологічної безпеки. Можливо, що цей формат з`явиться вже у кінці або в середині лютого 2021 року. Про це йшла мова на спеціальному форумі у Києві, присвяченому коронавірусу. Така тема дуже актуальна на наш час, тому форум мав назву "Україна 30".

З'явилась інформація з приводу того, хто з політичних діячів міг отримати перемогу на президентських виборах, якби вони проходили зараз.

Таким чином, якби вони проходили на початку лютого 2021 року, то лідирували б три кандидати, серед них: Володимир Зеленський, Юрій Бойко та Порошенко. У другому турі перемогу одержав би чинний президент. Опитування показало, що у першому турі найбільшу підтримку українців отримав би Зеленський, а це 16% усіх опитаних або 23% тих, хто взяв би участь у виборах і визначився, за кого голосуватиме.

Президент України Володимир Зеленський, фото: Українська правда

В Україні нова напасть з платіжками за газ - люди оплачують рахунки, а після їм приходять повідомлення про те, що невдовзі відключать газ за борги. Заходячи в онлайн-кабінет, українці виявляють рахунки з захмарними цифрами, які вони не в змозі оплатити.

Про такі серйозні проблеми громадян написав колишній міністр фінансів Олександр Данилюк на своїй сторінці у Facebook. Він розповів, що сам стикнувся з такими погрозами від постачальників газу. Данилюк відзначив, що у січні оплатив рахунок через ПриватБанк, а вже у лютому йому прийшло повідомлення про борг.