Як відомо, наша команда запропонувала СКАСУВАТИ бюджетне фінансування парламенських ПАРТІЙ під час ВІЙНИ та зареєструвала відповідну ПЕТИЦІЮ до Президента.

І тут розпочалося. Партійні боти кинулися захищати до останньої гривні свої, точніше наші бюджетні МІЛЬЯРДИ. Через вчорашню атаку на нашу електронну петицію вона була заблокована протягом …16 ГОДИН?! Я вже мовчки про те, що чиновники сайту Президента спочатку ВІДМОВИЛИ у її реєстрації без жодних пояснень й лише через 10 днів та з другої спроби нашу Петицію таки зареєстрували.

Тож хочу ще раз звернути Вашу увагу на політичне ЛИЦЕМІРСТВО і ЦИНІЗМ депутатів від парламентських партій: з 2016 року вони на свій ПАРТІЙНИЙ ПІАР вже витратили більш як 4 МІЛЬЯРДИ наших гривень!

Найогидніше, що вони не спромоглися відмовитися від бюджетних МІЛЬЯРДІВ і під час ВІЙНИ. Нагадаю, що Уряд у проекті бюджету на 2024 рік пропонував скоротити партійні гроші до 340 мільйонів, проте депутати від Слуги народу, Батьківщини, ЄС та Голосу заблокували це рішення і заклали для себе рідних у неймовірно складний воєнний рік аж 840 МІЛЬЙОНІВ!

Тож СЛУГИ НАРОДУ від усіх партій Верховної Ради за гроші платників податків розміщують свою РЕКЛАМУ із закликом підтримати ЗСУ через свої ФОНДИ, а потім передають допомогу армії зібрану всією громадою і знову РЕКЛАМУЮТЬ своє «благодійництво» на БЮДЖЕТНІ ГРОШІ?!

Настав час зупинити це нахабне партійне МАРОДЕРСТВО!

Підтримаємо Петицію «1,5 МІЛЬЯРДИ гривень на ЗСУ, а не на ПАРТІЙНИЙ ПІАР» та СКАСУЄМО бюджетне фінансування ПАРТІЙ під час ВІЙНИ!