Нове покоління Punisher стійкі до РЕБ, тихі, непомітні, точно вражають позиції ворога у глибокому тилу, куди не дістає артилерія. Модернізовані БпЛА дозволяють нищити ворожу техніку на мільярди доларів, а дистанційне керування дронами зберігає життя українських захисників.

“Punisher — багатоцільовий та дуже важливий для розвідки та знищення стаціонарних цілей ворога БПЛА. З яким підрозділ, в якому я служу, працює майже два роки. Плюсів у Punisher багато, наприклад, екіпажі з Punisher можуть знаходитися на більш віддалених, умовно більш безпечних позиціях і наносити удари з меншим ризиком для свого життя, ніж пілоти FPV-дронів чи Mavicʼів. Якщо говорити про розвідку, майже після кожного вильоту чати розвідки поповнюються уточненими даними. В новій модернізації Punisher більше не чутливий до РЄБ ворога і має кращі балістичні характеристики та більшу дальність польоту. Взагалі виробництво БПЛА такого рівня під час війни, співпраця різних бізнесів з Силами Оборони — це хороший приклад правильної взаємодії” — Андрій Хливнюк, рядовий Сил Оборони, пілот БпЛА Punisher, лідер гурту Бумбокс.

Раніше COSMOLOT звітували про передачу першої партії ударних БпЛА, що складалася з 15 дронів, цього ж разу бійцям було передано 16 новітніх БпЛА Punisher. Всього проєкт по створенню потужного приватного ударного флоту Cosmolot Airlines для ЗСУ буде налічувати 50 БпЛА, і в листопаді остання партія дронів посилить ще десяток батальйонів.

“Україна не просто завершує власну боротьбу за визволення, ця війна — вікова боротьба за політичне та геополітичне становлення Європи та Європейського Союзу. Український бізнес та підприємці є опорою уряду та важливою складовою підтримки Збройних Сил України.

Головною задачею бізнесу залишається зберігати робочі місця, утримувати кращі ІТ-таланти всередині країни, платити податки, підтримувати громадян та завзято допомагати армії. Таким бізнесом є Cosmolot. Тому я обрав інвестувати саме у цю компанію. Першочергово я інвестую в українських героїв та в перемогу України. А Cosmolot робить це щодня найефективнішими та найдієвішими шляхами.

Ці шляхи забезпечують українських захисників необхідним. Бо, сидячи в окопах та у складних боях, наші воїни не мають думати, де та як взяти дрон, авто чи інше спорядження. Вони не мають просити людей допомогти і думати, як закрити позачерговий збір. Це маємо робити ми, поки захисники ризикують життям. Ми — це український відповідальний бізнес.

Cosmolot робитиме це і далі. Це тільки початок. Запрошуємо українську, європейську, світову бізнес-спільноту та підприємців приєднатися до нас. Тільки єднаючи зусилля, ми створимо мирне майбутнє” — коментує Арнульф Дамерау, головний інвестор компанії COSMOLOT.