Сьогодні буде ще один день орально-владного патріотизму. Посадовці й дрібніші начальники будуть вітати нас із днем ухвалення декларації про державний суверенітет від 16 липня 1990 року. Казатимуть, що готові віддати життя за Україну …за умови гарної зарплатні та щомісячної премії за те, що приходять на роботу і люблять Україну за наші гроші.

І ,звісно, поінформують про те, як вони за бюджетні кошти готуються зустріти славне свято - 30-річчя незалежності сучасної України.

А я вам показую, як українська столиця з «патріотами та європейцями» при владі підготувалася до Дня Незалежності.

Такий вигляд має стіна між Будинком Центральної Ради УНР, який попри обіцянки ніхто не ремонтує і пам‘ятником батькові новітньої української історії та очільнику Української Народної Республіки Михайлові Грушевському!

(Для гостей Києва уточню, що саме тут - до пам’ятників Тарасові Шевченку та Михайлові Грушевському покладають квіти офіційні делегації.)

Інформую, також, що про цю публічну ганьбу для українців в Києві команда Рідної Країни писали до всіх вождів України протягом року!

Реакція - нульова!

Що тут сказати - влада без національності й сорому!

П.С. Нагадаю також, що 29 вересня 2021 року Михайлові Грушевському - 155 років!

П.С.П.С. І ще раз підтверджую, що команда Рідної Країна готова привести до ладу це місце поблизу пам‘ятника Михайлові Грушевському без бюджетних коштів, якщо ми отримаємо дозвіл на такі ремонтні роботи!