Багато світових знаменитостей підтримали Україну на початку повномасштабного вторгнення і продовжують робити це зараз: у соцмережах, на концертах, приїжджаючи до нас...

Але, серед світових знаменитостей є і ті, хто любить сидіти на двох стільцях. Серед них виявився зараз і співак та актор Джаред Лето, який днями проводив концерт у Сербії зі своїм гуртом Thirty Seconds to Mars.

Джаред Лето в роли Джокера
Джаред Лето в роли Джокера

На початку повномасштабного вторгнення росії в Україну у березні 2022 року Джаред Лето висловлював підтримку Україні. Він проводив прямий ефір у Instagram, спілкувався з українськими фанатами та розповідав світові про ситуацію в Україні.

Нині ж, у Белграді, співак висловив бажання виступити в Росії після закінчення цих проблем, маючи на увазі повномасштабну війну в Україні.

На відео, яке розповсюджується в соціальних мережах, видно, як Лето звертається до публіки: "Дякую! Я сумую за вами, друзі, ви знаєте це? Я скажу так, в один день, коли ці проблеми закінчаться, ми приїдемо до вас на батьківщину. , розумієте? Ми повернемось до Сербії, ми поїдемо до Санкт-Петербурга, до Москви».

Музикант також згадав про Київ, заявивши: "Ми приземлимося в Києві. Ми влаштуємо вечірку і тусуватимемося разом, окей? Так має бути!".

Джаред Лето, кадр із виступу
Джаред Лето, кадр із виступу

Ця заява викликала негативну реакцію серед українських шанувальників. Користувачі соціальних мереж висловили своє обурення, звинувачуючи Лето у зменшенні серйозності війни та ігноруванні підтримки росіянами агресії проти України.

Читайте також:

Дженніфер Лопес зірвала ліфчик для зухвалих поз топлес: а ноги розсувати обов'язково?.

Олена Кравець розповіла про спілкування із Зеленськими та про "Квартал 95": "Берегу мозок і час".