Жіноча частина України має право виїжджати за кордон і багато хто цим з радістю користується. Знаменитості – не виняток.

Однак часто в інших країнах ми стикаємося з неприємностями. Наприклад, нещодавно розлучена з Волошиним Анна Трінчер стала жертвою грабіжників у Греції.

Анна Трінчер, фото: youtube.com
Анна Трінчер, фото: youtube.com

Трінчер розповіла, що в неї вкрали навушники від Apple. Недешевий аксесуар стягли невідомі. І коли співачка це помітила, вона скористалася функцією пошуку AirPods. Їй навіть вдалося відстежити локацію та визначити, як пересувалися злодії.

Сториз Анни Трінчер
Сториз Анни Трінчер

Зважаючи на все, навушники вкрала людина, яка знаходилася в одному готелі зі співачкою. Адже спочатку вона побачила, що злодій був зовсім поруч. А потім її навушники опинилися в аеропорту.

Сториз Анни Трінчер
Сториз Анни Трінчер

Співачка зазначила, що людина, яка хотіла собі такі навушники, має купити їх, а не красти. Спочатку Трінчер навіть засмутилася і риторично питала, чому це сталося саме з нею.

"Насправді я жартую. Неприємно, але, як каже моя ба, краще грошима. Тому я роблю йогу уяви і розтягую свій фінансовий потік та обмеження в моїй голові", - потім написала зірка і згадала слова бабусі.

Григорій Решетник упевнений, що він не ухилист, коли не йде воювати: "Я чесно заробляю гроші".

Діяли професійно: Григорій Решетник розповів, як ТЦК упіймали його вже прямо на вокзалі.