Відомий ресторатор та переможець "МастерШеф" Євген Клопотенко вже не раз вирізнявся своїми дивними заявами.

Буквально недавно він говорив про те, що хотів би посадити дівчину в клітку, годувати її і спостерігати за нею. А зараз він зізнався, яких українських знаменитостей він недолюблює. Під роздачу зокрема потрапила Оля Полякова.

Оля Полякова, кадр з кліпу на пімню "Білий налив"
Оля Полякова, кадр з кліпу на пімню "Білий налив"

У шоу NABARI переможець “МастерШеф-5” назвав імена відомих українців, яких не розуміє і навіть недолюблює. Як зазначив Євген, для нього перестали існувати всі артисти, які під час повномасштабної війни втекли з України або підтримують країну-агресора.

"Вона просто з іншого світу. Так само як Оля Полякова. Вони для мене однакові. Полякова для мене дивна. Я ж не казав, що вона погана. Це просто не мої люди. Аня говорить російською мовою, а я абсолютно за інші цінності. Мені нецікаво з людьми, які не розуміють цінності України", — зізнався Клопотенко.

Евгений Клопотенко, фото: youtube.com
Евгений Клопотенко, фото: youtube.com

Євген також пригадав свою суперечку з Раміною Есхакзай, яка назвала його лицеміром. Попри їхні непорозуміння, шеф-кухар вважає її нормальною людиною.

"Вона нормальна. Вона казала, що її в дитинстві булили. Мабуть, це її форма захисту така, що я — лицемір. Але вона брала інтерв’ю в Світлани Лободи. Раніше вона тягнула в інфопростір людей, яких треба кенселити", — пояснив свою позицію чоловік.

Рамина рассказала о расставании с Виталиком Козловским
Рамина рассказала о расставании с Виталиком Козловским

Читайте також:

Приховати не вдалося: Євген Клопотенко показав ранок після свого ж весілля.

Оля Полякова може поконкурувати з Тіною Кароль: королева ночі показала божественне тіло юної діви.