Конфлікт Віталія Козловського та Ігоря Кондратюка став справжнім надбанням України, адже знаменитості сварилися у соцмережах та сипали взаємні звинувачення.

Телеведучий був продюсером співака і у виконавця залишилися певні борги перед Кондратюком, що стало "яблуком розбрату". Нині ж колишні сперечальники ще раз здивували Україну, адже екс-ведучий "Караоке на Майдані" публічно подякував Козловському.

Конфлікт Кондратюка та Козловського, фото: youtube.com
Конфлікт Кондратюка та Козловського, фото: youtube.com

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк, який має багаторічний конфлікт з Віталієм Козловським, вперше за більш ніж 10 років розповів, за що вдячний співаку. На запитання журналістки за, що сьогодні Ігор Кондратюк сказав дякую Віталію Козловському, він відповів у програмі "Неймовірна правда про зірок".

Продюсер заявив, що може подякувати співаку лише за урок, який він виніс для себе з тієї ситуації, яка у них склалася.

"Козловському? За науку, яку він мені надав. Це перше, друге і третє. Наука, яка називається, щоб продюсер повинен юридично так себе обставити, щоб жоден його підопічний не міг нічого зробити, щоб потім ще багато років на тебе оце лайно лилося . Крапка", — сказав продюсер.

Віталій Козловський. Фото: скріншот YouTube
Віталій Козловський. Фото: скріншот YouTube

Також Ігор Кондратюк відповів, чи отримує виплати від співака, які він зобов’язаний виплачувати згідно з рішенням суду. За його словами, співак досі йому винен 1 мільйон 300 тисяч гривень.

Читайте також:

Ігор Кондратюк розповів, скільки на самому деле йому повинен Віталій Козловський: на розплату уйде 53 роки.

Віталій Козловський відреагував на відмову Кондратюка укласти мир: "Ваша мета – моє знищення".