Максим Галкін вже давно використовує свій талант для висміювання пропутинських артистів на своїх виступах. У рамках своїх гастрольних виступів у США, він продовжує їдко і саркастично розповідати про Кіркорова, "стару гвардію" і навіть про пропагандистку Скабеєву. Але цього разу комік не оминув літнього гумориста-путініста Євгена Петросяна.

Докладніше про це інформує Главред.

Петросян є "улюбленцем" нафталінової публіки, і тому його часто запрошують на "Блакитні вогники". Цей рік не став винятком, ось тільки його виступ викликав дискомфорт не лише у лояльно налаштованих глядачів, а й у решти.

Максим Галкін не мовчав із цього приводу і закликав до обережності щодо Петросяна. Комік висловив свою думку про те, що гумористичні опуси артиста похилого віку на "вогнику" скоріше покарання для глядача, ніж джерело розваги.

Галкін також висловив свою думку щодо того, що Петросян просто "боїться за свою пенсію" і, можливо, тому відкрито підтримує військову політику країни-агресора.

"Мені здається, якби Данте Аліг'єрі в наші часи писав "Божественну комедію" і жив би в Росії, то до своїх традиційних дев'яти кіл пекла він би ще додав "Блакитний вогник" з Петросяном, слово честі. Мені кажуть, мовляв, він літня людина, вона змушена підлаштовуватися під владу, вона боїться, що в неї заберуть пенсію... Ой, я зараз розплачусь... Знаєте, кажуть, якщо курці відрубати голову, вона може ще хвилин п'ять бігати... Якщо у Петросяна забрати пенсію, він ще років 200 у Дубаї відпочиватиме!" - Розповів Галкін.

Різкі та інтригуючі слова Галкіна викликали живий інтерес у публіки, і його непримиренна позиція проти пропутинських артистів залишається актуальною.

Читайте також:

Там все гладко: учасниця "Холостяка" показала себе на пляжі у купальнику, під яким усе видно

Не стало зірки фільму "Свій серед чужих, чужий серед своїх". Багато хто запам'ятав цю роль

Зовсім поїхала: зірка "Сватів" назвала Росію порятунком і накинулася на Зеленського