Українська актриса, учасниця 12-го сезону реаліті-шоу "Холостяк" Вікторія Варлей полюбляє ділитися з фоловерами пляжними фотографіями.

Днями дівчина вкотре продемонструвала струнку фігуру та пишне погруддя. Вікторія опублікувала у Instagram фотографії відпочинку на пляжі.

Позивала красуня в купальнику, що складався із чорного ліфа на зав'язках та білих плавок. Образ вона доповнила синьо-жовтою хусткою та чорними масивними окулярами та босоніжками.

На одному з фото акторка позувала зі своїм домашнім улюбленцем – чорним померанським шпіцем.

У коментарях передплатники залишили Віці багато компліментів: "Яка фігурка", "Які ноги! Яка засмага!", "Королева", "Афродіта", "Богиня", "Ох і неймовірна".

Нагадаємо, що Вікторія Варлей – українська актриса, яка всерйоз мріє підкорити Голлівуд. У першому випуску шоу "Холостяк" вона зізналася головному герою Алексу Топольському, що полягала у відносинах зі своїм колегою Тарасом Цимбалюком.

Після завершення проекту "Холостяк" Вікторія Варлей зустріла чоловіка, за якого невдовзі вийшла заміж. Звати обранця актриси Петро і він уже понад 30 років мешкає в Америці, де займається бізнесом.

Задля реалізації своєї мрії Вікторія Варлей перекроїла себе до невпізнанності. 38-річна Варлей зробила безшовну нижню блефаропластику (операція на віках) та часткове видалення грудок Біша (операція, спрямована на вилучення скупчень жиру на щоках). Також вона збільшила груди, а після проекту "Холостяк" зважилася на збільшення губ.

Читайте також:

Коли відбила потяг до жінок: Злата Огневич відвідає весілля учасника «Холостячки», котрий здійснив камінг-аут

Сюжет для нової книги підкинуло життя: російська "королева детектива" втратила чоловіка. Визначною була людина

Суміш «Відьмака» та курки: новий імідж Філіпа Кіркорова викликає блювотні позиви. Фото

Зірка серіалу "Друзі" екстрено завершує кар'єру через невиліковне захворювання