Ні для кого не секрет, що у Злати Огневич на зйомках шоу "Холостячка-2" почалися дружні стосунки з кількома претендентами на її серце. До одного з них вона навіть збиралася летіти на весілля до Мексики.

Так, стало відомо, що Андрій Хветкевич, який здійснив камінг-аут, нещодавно побрався зі своїм давнім партнером - фотографом Феліпе Боррасом. До речі, з колумбійцем Феліпе Андрій зустрічався вже шість років.

Злата Огневич позитивно сприйняла сміливу заяву учасника шоу.

"Андрію, я така рада за тебе! Кохання вашій парі. Прекрасний і сміливий піст. Поважаю твій вибір і щирість", - писала вона.

У день народження Хветкевича співачка розповіла своїм передплатникам, що має намір відвідати його весілля. Хоча пара живе в Майамі, свято вони організують у Мексиці.

"Весілля, на яке мене запросив Андрій Хветкевич, відбудеться в Мексиці у травні. Це буде грандіозна подія, чекайте від мене багато сторіс, це буде фантастика, я вже чекаю - не дочекаюся", - поділилася вона.

Андрій Хветкевич – уродженець Дніпра, який останні роки живе у США.

Як з'ясувалося, на реаліті-шоу "Холостячка-2" йому подобалася не лише Злата Огнєвіч, а й двоє чоловіків, тому не дивно, що 18 серпня 2022 року Хветкевич здійснив камінг- аут . Його підтримала як Злата Огневич, так і інші учасники шоу, у тому числі переможець Андрій Задворний.

Андрій Хветкевич із Златою Огневич на Холостячці / Фото з інстаграмою чоловіка

До речі, Андрій Хветкевич є шестиразовим рекордсменом України з фрідайвінгу.

Читайте також:

Серце розривається від болю: онлайн-ресурс, який дозволяє відвідати українські міста, які постраждали від російських бомбардувань

«Такого ще не було»: речник Повітряних сил назвав несподівану особливість ракетної атаки 9 березня

«Святковий» двійник Путіна: у колекції «розмовляючих ротів» кремлівського диктатора виявилося поповнення. Фото