Український комік, актор студії "Квартал 95" Юрій Великий підготував шанувальникам свіжу порцію гумору. У новому ролику він з'явився в образі Рамзана Кадирова і висловився з приводу його "трофейного" пістолета.

Так, днями голова Чечні Рамзан Кадиров дав велике інтерв'ю одній із головних пропагандисток Росії Ользі Скабеєвій.

При цьому Кадиров зганьбився безглуздими погрозами у бік президента України Володимира Зеленського, оскільки запропонував відправити главі України "трофейний пістолет, з якого застрелився сам Гітлер", щоб той міг також застрелитися.

Така нахабна заява не пройшла повз увагу гумориста студії "Квартал 95" Юрія Великого і той у своїй новій пародії пофантазував, що ще міг покласти на посилку чеченський злочинець.

За добу відео на YouTube Великого зібрало майже 700 тисяч переглядів.

"У мене є трофейний пістолет. Командири мені привезли. Справжній. Ось із нього пан Гітлер застрелився. Деякі історики заявляють, що пан Гітлер не застрелився, а отруївся, але я вважаю - це марення. Скажіть мені, як можна отруїтися пістолетом? Його ж навіть проковтнути неможливо. Я намагався. Я можу передати його Зеленському, щоб він зробив гідний крок", – почав Кадиров.

Ну а далі Юрій Великий в образі Рамзана Кадирова каже: "Якщо йому не підходить пістолет, дон, у мене для нього є інші варіанти, дон. Є палиця, дон, якою наш відомий цар Іван Грозний, цією палицею можна сказати, десинафікував, дон ".

Також в арсеналі "керівника Чечні" знайшлася "трофейна стріла", якій під час "троянської спецоперації потрапили прямо в п'яту Бреду Пітту". Або ж "трофейне яблуко": "Цим яблуком зла мати-й-мачуха колись отруїла снігову Білку, ой Білусніжку".
Весь перерахований мотлох "Кадиров" назвав трофеями, які йому привезли командири. Лише яблуко пропагандисту дістали "7 гномів", яких раніше було 20 тисяч.

"Загалом, як бачите, варіантів багато. Є з чого вибрати. Головне, щоб у цієї людини було бажання", - резюмував ліричний герой, після чого з криком кинувся виймати змію зі штанів.
Читайте також: