Український співак Олег Вінник, від якого божеволіли мільйони шанувальниць у всьому світі, несподівано для всіх у квітні 2022 року зник з публічного простору. Так, українці не пригадують, щоб він хоч якось прокоментував за весь час війну та дав хоч один благодійний концерт на допомогу ЗСУ. Багато хто побачив у такій поведінці "зраду", проте український ведучий Слава Дьомін заступився за відомого виконавця.

Так, ведучий Слава Дьомін в одній зі своїх останніх програм "Слава ПРО" розповів про хворобу та стан відомого співака Олега Винника, оскільки нещодавно справлявся про його здоров'я у своїх знайомих, пише Уніан .

"Олег Винник продовжує лікуватися в Німеччині, а саме в Берліні. Стало відомо, що саме там співак проходить лікування. Яке саме лікування, і що за хвороба у Олега - не відомо. Але стан, швидше за все, настільки важкий, що він не може з'явитися на людях", - заявив ведучий.

Також він додав, що, незважаючи на хворобу Винник, за його словами, підтримує українських військових. Він нібито передає допомогу та купує багато необхідного для захисників.

"Хоча Винник продовжує допомагати дівчатам та хлопцям із ЗСУ... За рахунок чого зараз живе артист - невідомо", - повідомив Дьомін.

Його слова підтверджує і настоятель храму Іверської ікони Божої Матері протоієрей Віталій Трач, близький друг Винника. Священнослужитель каже, що співак перебуває за кордоном, а нещодавно він бачив його по відеозв'язку та помітив, що артист виглядає як дуже хвора людина.

Нагадаємо, що у липні 2022 року адвокат Винника порушив мовчання та пояснив, куди зник співак. Тоді підтвердилися слова Олі Полякової про "серйозні проблеми зі здоров'ям" і випливла інформація про його фонд "Вовчиця". Пізніше волонтерство артиста підтвердив і чоловік Оксани Білозір Роман Недзельський – він показав бойову "Вовчицю", яка дісталася бійцям військової частини А 7301.

До речі, якщо раніше фонд "Вовчиця" передавав на фронт лише автомобілі, то тепер це прилади нічного бачення для спецпідрозділів, і теплий одяг, і бронежилети, і каски.

Читайте також:

Тарас Цимбалюк розповів, як він отримав повістку та не потрапив на фронт

День Святого Валентина: красиві листівки та привітання

Справи дуже погані: у Росії насторожилися особистими дзвінками Волочкової самій Богородиці та Христу