15 січня 2023 року у віці 84 років помер радянський та грузинський співак, автор пісень та кіноактор Вахтанг Кікабідзе. Як зізнається пізніше Садальський, Кікабідзе передчував свою смерть, оскільки новорічної ночі згадував про свою покійну дружину Ірину.

"Дружина Ірина померла рік тому, восени 2021 року. Буба дуже важко переживав її відхід, на моє привітання з Новим роком сказав: "Не треба вітати, мене вже немає, я вмираю", - згадав Садальський.

І справді, багато хто бачив, що Кікабідзе дуже сумував за дружиною, з якою прожив 56 років.

Зазначимо, що російський актор Станіслав Садальський – єдиний з росіян, хто прилетів до Грузії, щоб попрощатися з Вахтангом Кікабідзе.

Садальський, як і Кікабідзе, народний артист Грузії. Актор серіалу "Місце зустрічі змінити не можна" має почесне громадянство Грузії. Він багато років дружив із Вахтангом Костянтиновичем. Незважаючи на різницю у політичних поглядах, відомі діячі культури часто спілкувалися.

71-річний актор заявив, що незважаючи на різницю в політичних поглядах, потрібно трепетно ​​ставитись до своїх друзів.

"З друзями треба прощатися, - зазначив він. - Це твоє життя, твоє минуле, це ти сам. Так нас навчали старі в тій країні, де ми всі дружили. І моє найбільше бажання - щоб народи наші знову були разом".

Читайте також:

Спи спокійно, наш улюблений Буба: труну Вахтанга Кікабідзе накрили українським та грузинським прапорами. Фото

Просто до сліз: маленька українка зворушливо зустріла дідуся з фронту. Відео

У Кремлі вже панікують: Велика Британія передає Україні рекордний пакет військової допомоги. Що туди входить