Популярна латвійська музична виконавиця та близька подруга Алли Пугачової Лайма Вайкуле дала екслюзивне інтерв'ю телеканалу "Дощ", де розповіла, що думає про вторгнення Росії до України.

Насамперед співачка заявила, що, як і всі інші, не була готова до цієї війни. Вона зазначила, що Росія нахабно вторглася "рятувати російськомовних", попутно бомбардуючи українські мирні міста та вбиваючи людей.

Зірка зазначила, що росіяни не мають права вирішувати, як кому жити в іншій країні, хто і що має робити і яку політику вести. При цьому селебріті розповіла, що ставиться до Росії погано, тому що всередині самої країни все погано - починаючи від соціальної сфери до культурної - адже вони звикли все диктувати іншим, не являючи собою нічого.

При цьому Лайма Вайкуле зазначила, що їй все одно на все, чого вона втратила в Росії через санкції після 24 лютого, адже вважає все матеріальне неважливим.

Зрозуміло, Вайкуле заступилася за Аллу Пугачову, відзначивши її неймовірний внесок у російський шоу-бізнес та саму історію російського шоу-бізнесу.

Читайте також:

Віра Брежнєва, яка стверджувала, що вона не українська співачка, оголосила себе зі сцени українкою та заплакала

Дійшов до ручки: Гарік Харламов розповів, як ходить під себе та як у нього паралізувало руки

Ризикує повторити долю Мойсеєва: затятий путініст Басков вже самостійно не пересувається