Серіал "Уенздей" став справжнім відкриттям цього року. Поки в Україні відбувається своя боротьба з нечистю, Уенздей із сімейки Адамсів уривається до порядку денного, намагаючись дізнатися про таємниці школи Невермор. До речі, серіал посів кілька перших місць у деяких рейтингах.

Скріншот з Google

Знаменитий танець головної героїні став вірусним. Його танцюють всі, щоправда, не під оригінальний трек. У серіалі актриса Дженна Ортега станцювала під Ronnie Cook And The Gaylads – The Goo Goo Muck (1965). Але ось у Tik-Tok її танець був накладений на композицію Lady Gaga – Bloody Mary (2011), яка взагалі в серіалі не звучить.

І якщо з піснею взагалі не зрозуміло, то з танцем – тим паче. За словами виконавиці головної ролі Дженни Ортегі, вона сама вигадала танець. Але уважні глядачі дізналися, кому насправді належить ідея. Докладніше про це інформує УНІАН.

Видання повідомляє, що такий танець виконала Вєрка Сердючка у своєму кліпі "DANCING LASHA TUMBAI", і на сцені під час виступу на "Євробаченні" у 2007 році.

Очевидно, танець не ідентичний, але рухи і справді дуже схожі. І це дуже приємно особисто нам, українцям, і самій Вєрці Сердючці.

Читайте також: