З приходом біди люди усвідомлюють дріб'язковість певних життєвих подій, виділяючи те, що цінно, і що дорого.

Російсько-українська війна стала поштовхом до великих світових трансформацій. Усередині України кожен визначився, хто він – українець чи росіянин, і з цим вибором ще доведеться боротися, виселяючи до РФ усіх, хто вибрав її.

А багато хто, хто раніше відхрещувався від України, різко згадали, звідки вони родом і де їхній дім. Наприклад, співачка Віра Брежнєва ще недавно стверджувала, що не є українською співачкою, і приводила до цього безліч безглуздих фактів. Відео було опубліковано у Telegram-каналі "НеМалахов".

Але 24 лютого для співачки все змінилося. Вона вирішила, що таки є українкою, екстрено покинула РФ, де вела бізнес і була затребуваною співачкою, і поїхала до Європи допомагати українським біженцям.

І ось зовсім недавно, на своєму першому за 9 місяців концерті просто зі сцени Віра Брежнєва заявила, що є українкою. Про це повідомляє УНІАН.

У той же час багато джерел стверджують, що музична виконавиця досі не назвала Росію агресором, і свій перший концерт під час війни вела російською мовою. Проте є прогрес. Якщо раніше Брежнєва стверджувала, що не є українською співачкою просто тому, що не має у своєму запасі пісень українською мовою, то нещодавно зірка разом зі співачкою TAYANNA записала пісню та кліп "Вишиванка".

Безумовно, у такий складний час треба об'єднуватись. І за її допомогу українським біженцям, і за її спробу повернутися у світовий шоу-бізнес як "українська співачка", і за проукраїнську позицію українці рано чи пізно вибачать Брежнєву її перебування в РФ. Вона, як і Світалана Лобода, намагаються відхреститися від Росії та увірватися до нової України.

Читайте також: