Стало відомо, що в середу, 30 листопада, у Великій Британії померла співачка легендарного рок-гурту Fleetwood Mac Крістін Макві. Багато фанатів не в себе від такої трагедії і віддають шану своїй улюблениці.

Відповідну публікацію надали на порталі «internetua»

Повідомляється, що Крістін Макві померла у лікарні у 79-річному віці у Великій Британії. Зазначається, що на даний момент причина смерті зірки невідома, проте місцеві ЗМІ раніше говорили, що вона раптово захворіла та була госпіталізована.

Крістін Макві, чиє дівоче прізвище Перфект, народилося 12 липня 1943 року в Англії. Вона почала професійно займатись музикою вже наприкінці 1960-х років. Також Крістін можна сміливо назвати однією з найкращих виконавиць, оскільки вона співала з кількома гуртами, які виконували блюз.

Вже 1968 року Крістін вийшла заміж за бас-гітариста Джона Макві. Як відомо, Джон грав у Fleetwood Mac, і вже через 3 роки Крістін Макві втілила свою мрію та почала співати у цій рок-групі. Однак у 1976 році Крістін і Джон розлучилися, але це не завадило їй залишитися в Fleetwood Mac як солістка.

Важливо відзначити, що вона написала кілька пісень, що залишаються справжніми хітами й сьогодні. Сюди можна віднести: Little Lies, Everywhere, Don't Stop, Say You Love Me та Songbird. У 1998 році Крістін вирішила завершити музичну кар'єру та залишила склад Fleetwood Mac.

Читайте також:

Земля горіла під ногами: Запоріжжя вмивається знову сльозами, під завалами шукають людей. Фото та відео трагедії

Трагедія у Alyona Alyona: путінські військові позбавили життя члена сім'ї