"Патріотично" налаштований депутат Роман Худяков останнім часом не соромиться у висловлюваннях на адресу зірок, які не підтримують спеціальну військову операцію в Україні. Особливо йому подобається відпускати шпильки на адресу Алли Пугачової та її чоловіка.

Так, днями чоловік висловив сподівання, що співачка підтримала чоловіка з незнання, не усвідомлюючи всієї серйозності ситуації, що відбуваються на політичній арені, а скоро вона взагалі зрозуміє, в яке болото вплуталася.

Зокрема, у своєму Telegram-каналі Худяков опублікував кадри з Пугачовою з Ізраїлю, де Примадонна відвідала прем'єру відеоверсії вистави "Бережіть ваші обличчя".

Екс-депутат Державної думи вирішив, що знає, чому Пугачова розплакалася, коли глядачі увімкнули одну з її композицій, побачивши співачку у залі.

За словами Худякова, більшість людей вважали сльози Пугачової радістю від зустрічі з чоловіком, проте, на його думку, співачка просто не змогла стримати емоцій зі жалості до себе.

"Ви тільки вдумайтеся, на прем'єрі відео зі спектаклю у крихітній залі в далекій маленькій країні на Близькому Сході Пугачова почула, що, побачивши її в залі, люди включили її пісню. І, звичайно, екс-співачка відчула, що слава минула та публіка її у великій Росії закінчилася - залишилися уламки колишньої популярності брили радянської та російської естради. Як не заплакати?! Від жалості до себе", - написав екс-депутат.

До речі, раніше держдіяча обурило те, що Алла Борисівна покинула Росію, не попередивши.

"Пугачова пішла англійською: ні прощальних постів у соцмережах, ні попереджень друзям. Хіба що автомобіль артистки очевидці встигли зняти з в'їжджаючим на територію аеропорту Внуково… Співачка полетіла з Росії з дітьми, зворотних квитків у них немає. Всі наші знаменитості, які не мають. спецоперації та наших військових повинні розуміти найголовніше: вони ставлять хрест не тільки на своїй кар'єрі, а й на своєму житті. Вони сюди більше не в'їзні!" - Заявив Худяков.

Читайте також:

Ніхто навіть не здогадувався: названо причину смерті королеви Єлизавети II

"Те, що робить вранці ідеальним": екс-дружина Потапа Ірина Горова показала чудеса гнучкості

Між Мінськом та Москвою є проблеми: Лукашенко терміново летить на аудієнцію до Путіна. Що обговорюватимуть